Kvalitet vazduha!

Prednosti dobrog prečišćivača vazduha

Kako kvalitet vazduha u Srbiji nije na visokom nivou, prečišćivači vazduha postali su neizostavan deo svakog domaćinstva, a investicija u kvalitetan prečišćivač vazduha je ujedno i ulaganje u zdravlje i kvalitet života.

Ukoliko ste ovde da biste saznali kako da odaberete pravi prečišćivač vazduha, i želite da saznate koje benefite i prednosti donose Sharp prečišćivača vazduha, u nastavku teksta možete pronaći odgovore na ova pitanja.
 

Japanska tradicija duga 110 godina

Japanska tehnologija i tradicija u uređajima dizajniranim da poboljšaju kvalitet života stvorila je Sharp prečišćivače vazduha, jedinstvene na svetskom tržištu po kvalitetu i efikasnosti.
 


 

Savremena tehnologija, nagrađena za inventivnost, pored efikasnosti obezbeđuje i ekonomičnost. Ono po čemu su Sharp prečišćivači vazduha definitivno jedinstveni na svetskom tržištu, jeste njihov filter koji uz pravilno rukovanje ne zahteva čestu zamenu jer može da traje i do 10 punih godina.
 


 

Svaki Sharp prečišćivač vazduha sadrži patentiranu Plasmacluster jonsku tehnologiju koja dokazano efikasnije prečišćava i najsitnije čestice, alergene, viruse i druge štetne materije koje se mnogu naći u vazduhu, a koja u kombinaciji sa tri nivoa filtracije obezbeđuje i do 99,97 % čistiji, svežiji i zdraviji vazduh u vašem domu.
 


 

Većina modela Sharp prečišćivača vazduha sadrži i funkciju ovlaživanja vazduha, te ne morate da brinete o suvom vazduhu koji bi dodatno narušio vaše zdravlje i aktivirao respiratorne probleme tokom letnjih meseci. Funkcija ovlaživanja vazduha održava kožu vlažnom i zdravom te sprečava iritacije grla i očiju.