xiaomi baner xiaomi baner
xiaomi xiaomi

Sharp japanska tradicija duga 110 godina sa inovativnim i originalnim pristupom stvaranju električnih uređaja osvojila je vrh svetskog tržišta.

U svom asortimanu Sharp nudi veliki izbor prečišćivača vazduha, različitih kapaciteta i dimenzija, sa jedinstvenom Plasmacluster tehnologijom koja obezbeđuje maksimalnu svežinu i čistoću vazduha.

xiaomi xiaomi

Sencor, kompanija koja već 50 godina uspešno proizvodi kućne aparate, danas se može pohvaliti sa preko hiljadu artikala u šest kategorija proizvoda i poslovanjem na 55 svetskih tržišta.


Asortiman Sencor prečišćivača donosi efikasno rešenje za poboljšanje kvaliteta života, modele sa višestrukom filtracijom, kao i prečišćivač i ovlaživač vazduha u jednom, za 99,92 % manje štetnih materija u vašem domu.

xiaomi xiaomi

Beko širok asortiman proizvoda pronašao je svoj put do čak 135 zemalja širom sveta i postao prepoznatljiv po kvalitetu svojih uređaja bele tehnike, malih i velikih kućnih aparata i prečišćivača vazduha.

Velika efikasnost Beko prečišćivača vazduha donosi i do 99,99 % manje bakterija, čestica i virusa, stvarajući na taj način zdravije i kvalitetnije okruženje u domu.

xiaomi xiaomi

Xiaomi kineska kompanija je za samo deset godina od osnivanja postala sinonim za savremena rešenja koja olakšavaju svakodnevnicu, a svojom pristupačnošću je u kratkom roku osvojila potrošače. 

Kao jedan od pet vodećih proizvođača potrošačke elektronike i savremenih rešenja poput prečišćivača vazduha, Xiaomi u svojoj ponudi obuhvata prečišćivače vazduha koji obezbeđuju do 99,97 % manje dima, polena, dlaka kućnih ljubimaca i drugih štetnih čestica u vašem domu. 

xiaomi xiaomi

Whirlpool je kompanija sa istorijom dugom više od 100 godina, poznata pre svega po proizvodnji kuhinjskih uređaja i mašina za veš.


Asortiman Whirlpool-a nudi uređaje za prečišćavanje vazduha koji svojim kvalitetom obezbeđuju svežinu i čistoću vazduha dobijenu zahvaljujući posebnoj antibakterijskoj tehnologiji koja eliminiše 99,99% klica i bakterija.

xiaomi xiaomi


Kärcher, kompanija koja je nastala pre više 80 godina i od porodičnog preduzeća se razvila u svetski priznat i poznat brend, važi za vodećeg proizvođača efikasnih sistema za čišćenje.

Kärcher prečišćivači osiguravaju da vazduh u prostoriji bude svež, filtriraju alergene kao što su prašina i polen i efikasno eliminišu viruse i neprijatne mirise iz vazduha.