xiaomi baner

Više od deset godina savremenih tehnoloških rešenja

Xiaomi je kineska kompanija koja je za nesto vise od deset godina postojanja uspela da osvoji svetsko tržiste i postane jedan od pet vodećih proizvođača mobilnih telefona u svetu.

Kao proizvođač potrosačke elektronike i savremenih resenja poput prečisćivača vazduha koji olaksavaju svakodnevnicu, kompanija Xiaomi ima viziju da stvara pametne i kvalitetne uređaje dostupne svima.

 

Pogledaj proizvode

 

Smart funkcije za
jednostavniji život

 

Xiaomi prečisćivači vazduha sadrže tri nivoa filtracije vazduha zahvaljujući HEPA filteru. Prvi nivo podrazumeva filtraciju većih čestica poput prasine, drugi eliminise 99,97 % dima, polena, dlaka kućnih ljubimaca i drugih stetnih čestica, a poslednji nivo sadrži filter sa aktivnim ugljem koji ubija toksične supstance, formaldehid i neprijatne mirise.

Prednosti koje donosi Xiaomi prečisćivač vazduha uključuju pametno upravljanje uz pomoć Mi Home aplikacije koja je dostupna na tabletu i mobilnom uređaju i praćenje stanja vazduha na OLED displeju. Jos jedna prednost prečisćivača vazduha Xiaomi je veća prosečna pokrivenost prostora u odnosu na modele prečisćivača vazduha drugih proizvođača na tržistu.