Pouzdan proizvođač duže od jednog veka

Whirlpool je američka kompanija koja na svetskom tržištu uspešno posluje duže od jednog veka, nudeći svojim korisnicima uređaje koji garantuju sigurnost i kvalitet.

Poznata prvenstveno po proizvodnji kuhinjskih uređaja i mašina za pranje i sušenje veša, kompanija uspešno pruža inovacije i tehnologije koje olakšavaju svakodnevni život, uključujući i prečišćivače vazduha visokog kvaliteta.

 

 

SPECIFIKACIJE PREČIŠĆIVAČA

 

U asortimanu Whirlpool prečišćivača vazduha mogu se pronaći uređaji koji su pogodni za prostorije različitih veličina, od 10 do 50 m².

Inovacija Whirlpool prečišćivača je Whispure™ Quiet sistem, koji nudi najtišu tehnologiju prečišćavanja vazduha visoke efikasnosti. Whirlpool prečišćivači, u zavisnosti od modela, poseduju 3-4 brzine rada, turbo podešavanje a brzo prečišćavanje i režim mirovanja za tihi rad i energije.

Bolji kvalitet života i vazduha Whirlpool prečišćivači obezbeđuju zahvaljujući filterima koji iz vazduha uklanjaju alergene, prašinu, perut, polen, duvanski dim i čestice buđi. Predfilter sa ugljem zadržava neprijatne mirise i čisti vazduh pre nego što stigne do HEPA filtera, koji eliminiše i do 99,97% čestica malih dimenzija.