U korak sa savremenim dobom

Sencor, je japanski brend koji je nastao 1969. godine a 90-tih godina prošlog veka je proširio svoje poslovanje i na evropsko tržište.

Zahvaljujući konstantnom radu na širenju i aktualizaciji asortimana, koji trenutno sadrži više od hiljadu artikala, od televizora, audio uređaja, kuhinjskih aparata i prečišćivača vazduha, Sencor je postao jedan od vodećih tehnoloških brendova.

 

Pogledaj proizvode
 

 

SPECIFIKACIJE SENCOR PREČIŠĆIVAČA
 

Sencor prečišćivači vazduha pružaju efikasno rešenje za poboljšanje kvaliteta života. Asortiman sadrži prečišćivač vazduha sa trostrukim, četvorostrukim ili osmostrukim nivoom filtracije vazduha, kao i prečišćivač i ovlaživač vazduha u jednom.

Sa funkcijama jonizacije vazduha i UV svetlom, postižete maksimalnu svežinu vazduha, zahvaljujući emisiji pozitivnih i negativnih jona koji filtracijom čestica iz vazduha

otklanjaju i do 99,92 % štetnih materija, virusa, bakterija i buđi iz vazduha. Uz pomoć HEPA filtera Sencor prečišćivač vazduha hvata čestice prašine, dima, neprijatnih mirisa, gasova i alergena, a zahvaljujući Ugljeničnom filteru apsorbuje benzol, formaldehid i druge štetne gasove.

Prednost Sencor prečišćivača vazduha u odnosu na druge jeste što uz pravilno rukovanje ne zahteva promenu filtera i do 10 godina aktivnog korišćenja.