Profesionalnost oslonjena na tradiciju

Sa tradicijom dugom 110 godina, Sharp je japanski brend koji inovativnim i originalnim pristupom stvara električne uređaje, televizore, audio, električne trotinete i prečišćivače vazduha, koji su osvojili svetsko tržište.

Polazeći od svoje vizije koja se zasniva na iskrenosti i kreativnosti Sharp se trudi da svoje pronalaske usmeri ka unapređivanju svakodnevice svojih kupaca čineći užitak u svakom novom danu lepšim i prijatnijim.

Uz posvećenost koja podrazumeva drugačiji pristup u pronalaženju novih tehnoloških rešenja ova kompanija donosi jednostavnost podržanu naprednošću i kvalitetom koji inspiriše.

 

Pogledaj proizvode

 

 

SPECIFIKACIJE PREČIŠĆIVAČA

 

Sharp asortiman proizvoda nudi veliki izbor prečišćivača vazduha, različitih kapaciteta i dimenzija, koji su pogodni za prostorije od 4 do 68 metara kvadratnih.

Sharp prečišćivač vazduha je poseban na tržištu zahvaljujući inovativnoj Plasmacluster tehnologiji jonizacije vazduha koja emitovanjem pozitivnih i negativnih jona filtrira vazduh, uklanja neprijatne mirise, smanjuje statički elektricitet i pomaže održavanju hidratacije kože.

Sharp prečišćivač i ovlaživač vazduha uklanja bakterije i alergene iz vazduha, a posebno je pogodan za osobe sklone alergijama i respiratornim problemima. HEPA filter eliminiše i do 99, 7 % bakterija i čestica iz vazduha, veličine do 0,3 mikrona, a njegove dodatne prednosti uključuju rok trajanja od 10 godina i smanjenu potrošnju električne energije.