Prepoznatljiv kvalitet kome se veruje

Turska kompanija osnovana 1955. godine postala je sinonim za kvalitetne kućne aparate.

Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda bele tehnike, malih i velikih kućnih aparata i prečišćivača vazduha, Beko je danas jedan od tri najznačajnija brenda velikih kućnih aparata u Evropi, i jedan od vodećih svetskih brendova sa prisustvom u 135 zemalja širom sveta.

 

Pogledaj proizvode
 
 

 

SPECIFIKACIJE PREČIŠĆIVAČA

 

Beko prečišćivači vazduha pružaju bolji i zdraviji kvalitet života, a svi modeli iz asortimana testirani su od strane AIRMID kompanije koju čine stručnjaci u oblasti borbe protiv lošeg zdravlja izazvanog zagađenjem vazduha.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i četiri nivoa filtracije, Beko prečišćivači vazduha uklanjaju i do 99, 99 % bakterija, čestica i virusa, stvarajući na taj način zdravije okruženje u domu. Njihov kompaktan dizajn omogućava uklapanje u svaki kutak prostorije, a funkcija cirkulacije vazduha od 360 stepeni štiti vaše zdravlje filtracijom polena, prašine i dlaka kućnih ljubimaca.

Jedinstveni senzor u boji pokazuje nivo zagađenosti vazduha i pruža informacije u realnom vremenu, a noćni režim rada omogućava miran san u čistom vazduhu.